Instructiuni de utilizare Huse Dicapac

  • Deschideti husa Dicapac.

  • Introduceti camera sau aparatul dorit in husa si pozitionati corespunzator (obiectiv/touch ...).

  • Scoateti, prin presare, cat mai mult aer, inainte sa incheti feroarul/ele husei.

  • Indoiti / rulati cu atentie capacul cu feroar si inchideti, prin apasare ferma banda arici (velcro).

  • Inchideti /montati cu grija capacul cu lentila (in cazul huselor pentru aparate de fotografiat).

  • Imediat dupa utilizare si inainte de a deschide husa scuturati apa existenta (utilizarea unui prosop sau carpe uscate este recomandata) Deschideti husa si scoateti aparatul in timp ce o tineti cu deschiderea in jos.

Masuri de siguranta inainte de utilizare

Verificati integritatea si starea fizica a husei inainte de fiecare utilizare. Dupa cumparare, inspectati cu multa atentie suprafata intregii huse, inclusiv a tubului pentru obiectiv si a lentilei. Plasati o hartie sau o un material textil in husa Dicapac, in conformitate cu instructiunile de mai sus si cu cele din manualul de utililizare din pachet. Scufundati husa in apa in timp ce o scuturati/miscati astfel incat sa fiti siguri ca o testati corespunzator. Dupa ce o scoateti din apa, verificati ca hartia sau materialul textil. Daca sunt ude/umede, nu mai utilizati aceasta husa. Producatorul si comerciantul nu pot fi facuti raspunzatori pentru pagubele provocate de o utilizare fara testare prealabila fiecarei utiliari.

Masuri de siguranta in timpul utiliarii

1. Utilizati husele doar dupa ce testul de impermeabilitate a fost efectuat corespunzator. Verifiati cu multa atentie intreaga suprafata a husei. 

2. Verificati in mod regulat calitatea si integritatea fermoarului, a sistemului de arici, a gurii de introducere a camerei/telefonului/...etc, precum si a lentilei (filetului de prindere).

3. Evitati loviturile puternice, obiectele ascutite sau frecarea de alte obiecte, atat in timpul utilizarii, cat si pe perioada depozitarii.

4. Nu utilizati husa decat atunci cand mediul de introducere aparatelor si de inchidere a husei este uscat. In cazul in care umiditatea atmosferica este mare in spatiul in care introduceti aparatul in husa, luati in calcul faptul ca aceasta creaza condens dupa inchidere, mai ales daca introduceti aparatul in apa (diferenta de temperatura).   

5. In cazul in care husa se murdareste de nisip sau este murdara de alte substante, clatiti-o cu apa calduta.

Masuri de siguranta dupa utilizare

Cand scoateti camera/aparatul/obiectele personale din husa, tineti husa cu deschiderea in jos. Uscati cat puteti debine husa prin scuturare si prin utilizarea unui prosop (carpe/hartie).

NU TINETI DESCHIDEREA/GURA IN SUS ATUNCI CAND INTRODUCETI SAU SCOATETI DIN EA APARATUL SAU OBIECTUL UTILIZAT. Apa ar putea sa se prelinga inauntru. Acest aspect va poate afecta imediat integritatea obiectelor sau obiectelor introduse in husa sau le pot afecta la urmatoarea utiliare.)

Husele acestea nu sunt concepute pentru utilizare profesionala la scufundari (de mare adancime sau de foarte lunga durata) 

 

Instructiuni utilizare Huse DryCASE

 

Utilizarea huselor DryCASE este simpla si implica doar trei pasi

 

1.) Introduceti device-ul in husa – Rasuciti clemele de inchidere spre exterior pentru a deschide husa DryCASE şi introduceti aparatul (cu dimensiuni optime fata de dimensiunile husei) dorit in interior.

HowTo1


2.) Inchideti si bloati Husa – Rasuciti clemele de inchidere spre interior pentru inchiderea ferma a husei DryCASE. Pozitionati aparatul/device-ul in husa dryCASE asa cum doriti sa-l utilizati. La momentul vidării husei aparatul va fi fixat in acea pozitie.

HowTo2

 

3.) Scoateti aerul din husa– Pur si simplu apasati pe pompa de vidare pana cand tot aerul din husa este indepartat si pompa nu mai poate fi utilizata. Dupa ce tot aerul este scos/pompat afara din husa DryCASE, acesta va fi lipita perfect de device si pompa de vidare va ramane plata. Acum, poate fi indepartata pompita de mana si pus capacelul de siguranta.

HowTo3


Sfaturi pentru Optimum de performanta

 

- Daca doriti ca hus sa pluteasca, lasati Armband-ul de neopren (banda de prins in jurulk bratului) atasat la husa. Aceasta banda de neopren va mentine husa in stare de flotabilitate.
- Vidarea pungilor DryCASE se poate face si cu gura. Plasati buzele in jurul valvei de vidare si trageti aerul din husa pana cand husa este perfect lipita de device-ul dumneavoastra.
- Primele dati cand folositi husa DryCASE este posibil ca aceasta sa se lipeasca de aparat/device cand incercati sa-l introduceti. Pentru a evita acest fenomen introduceti aparatul intr-o hartie indoita si introduceti astfel aparatul in husa. Cand aparatul a ajuns in pozitia dorita, inlaturati cu atentie hartia.
- Una dintre cele mai importante facilitati ale huselor DryCASE este faptul ca este transparenta pe ambele parti. Astfel, ai acces la functiile de touchscreen, tastatura si poti face fotografii clare.
-Porniti camera foto inainte de a o inchide si vida husa, daca aceasta dispune de un obiectiv ce se extinde/iese din aparat 

 

Components_DC-13


 
Husele, rucsacii si gentile comercializate de noi va protejeaza telefoanele, tabletele, aparatele foto si lucrurile personale de apa, ploaie, zapada, noroi si praf si va permit chiar utilizarea unora dintre aparatele electronice in timp ce inotati, faceti scufundari, mergeti cu barca, cu bicicleta, cu motocicleta sau in conditii in care nu puteti utiliza aceste aparate in mod obisnuit.

Va oferim casti si boxe audio acvatice care va fac activitatile din apa si din preajma ei mult mai placute. Muzica te poate insoti la piscina, la plaja, la dus sau chiar cand inoti. Nu ai nevoie de action camera pentru activitati acvatice, telefonul tau poate filma si fotografia sub apa sau pe ploaie daca folosesti huse impermeabile specializate. Iesi din casa! Baga adrenalina dupa gust! Filmeaza-ti aventura cu propriul telefon!

Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale.

Viziteaza site-ul Eaventura.ro pe ShopMania